Flexibel en klantgericht
Over ons

De schoonmaak van uw bedrijfspand met een gerust hart uitbesteden
 

Schone werkplekken en een fris pand dat is waar wij voor staan! Onze reprecentatieve medewerkers voeren de schoonmaakwerkzaamheden met veel zorg uit. Naast het schoonmaken van uw pand kunnen wij ook de glasbewassing verzorgen, sanitaire artikelen leveren en textiel wassen. Schone bureaus, heldere ramen en een glimmende vloer is wat wij graag zien. Dat werkt prettiger en is motiverend voor uw medewerkers en een goede eerste indruk voor uw klanten.  Wij zijn de specialist in schoonmaak werkzaamheden. Ga daarom niet zelf aan de slag maar geef de schoonmaak uit handen!  Dan kunt u alle tijd besteden aan uw bedrijf en uw klanten.

Milieubewust schoon

Wij zien naast een schoon bedrijfspand ook graag een schoon milieu. Daarom streven wij ernaar een zo compleet mogelijk pakket van milieuvriendelijke diensten en producten aan te bieden. Wij vinden dat schoonmaken milieuvriendelijk kan,  met producten die biologisch  afbreekbaar zijn. Op verzoek maken wij ook schoon met egologische schoonmaakmiddelen.

U zult in onze werkkasten op locatie veelal hoogconcentraat middelen en recyclebare materialen terugvinden. Zo zijn de papieren handdoekjes, keukenrollen, toiletpapier en poetsrollen gemaakt van gerecycled tissue papier.  Zacht voor de huid en beter voor het milieu! Het afval leveren wij zoveel mogelijk gescheiden in,  zowel bij onszelf op de vestiging als op uw locatie. 

Vriendelijke en representatieve medewerkers

Onze medewerkers zijn allemaal vriendelijk en representatief. Mede door het intensief begeleiden, motiveren en controleren van onze medewerkers en het aanbieden van relevante opleidingen garanderen wij een hoge mate van kwaliteit op het gebied van schoonmaak. Mocht een werknemer verhinderd zijn door ziekte of vakantie dan zorgen wij natuurlijk voor passende vervanging. U heeft hier geen zorgen aan, en kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat alles schoon en fris blijft.

Perfect Schoonmaakbedrijf BV